José Martí rep la petició de l’alcalde de Vilar de Canes d’ampliació de la CV-168

689
Reunió de l'alcalde de Vilar a la Diputació de Castelló
Reunió de l'alcalde de Vilar a la Diputació de Castelló
PUBLICITAT

Nota de premsa Diputació de Castelló

  • Serà una de les actuacions que l’equip de govern portarà a la negociació amb els grups polítics per a la signatura del pacte provincial de carreteres

El president de la Diputació, José Martí, i el diputat provincial de Carreteres, Santi Pérez, van rebre a l’alcalde de Vilar de Canes, Aurelio Pitarch, que als seus 87 anys és l’edil més veterà de la província. Durant la trobada va reivindicar la millora de la CV-168, per la qual s’accedeix a la localitat. L’alcalde va argumentar la necessitat d’augmentar l’amplària de la via, que oscil·la segons trams entre 4,50 i 4,70 metres, per a millorar la seguretat viària de les persones que la utilitzen.

Martí i Pérez van mostrar a Pitarch la seua disposició a plantejar aquesta actuació en la negociació del pacte de carreteres que el president va oferir als grups polítics en el passat debat sobre l’estat de la província. Un acord que va recordar Martí, «s’adoptarà per consens pels quatre grups representats a la institució a partir de les seues propostes i, sobretot, de l’informe que elaboren els tècnics de l’àrea de Carreteres».

En aquest sentit, el diputat Pérez va assenyalar que l’objectiu és «determinar el conjunt d’actuacions que és necessari realitzar a la xarxa provincial, determinar quines són urgents i quines ho són menys, per a elaborar un calendari d’obres a diversos anys vista que transcendirà el mandat de l’actual corporació».