José Martí rep a l’alcalde de Vilar de Canes, que reivindica millores en la CV-168

459
PUBLICITAT

El president destaca que la Diputació manté la intenció de continuar aprofundint per la senda del municipalisme

El president de la Diputació, José Martí, ha rebut a l’alcalde de Vilar de Canes, José María Domínguez, qui ha reivindicat la millora del ferm i l’ampliació de l’amplària de la CV-168.

En la trobada, en el qual també ha participat el regidor Javier Mendez-Vigo, s’ha efectuat un repàs a les transferències realitzades per la institució provincial a aquest municipi durant el passat exercici de 2020, que van ascendir a 140.182, 15 euros.

Amb aqueixos recursos s’han pogut realitzar diverses actuacions, com la pavimentació de carrers i voreres o millores en els sistemes d’enllumenat públic i proveïment d’aigua.

La partida més important va ser la del Pla 135, de 75.900 euros, dels quals 27.900 es van destinar a despeses corrents. Altres consignacions destacades són els 7.258 transferits a través del Fons de Cooperació Municipal i els 5.406 corresponents al Fons de Cooperació Municipal per a Municipis Turístics.

José Martí ha assenyalat que «la Diputació continuarà aprofundint en la seua vocació municipalista durant el present exercici de 2021 amb l’execució del del Reactivem Castelló, que ascendeix a 168,3 milions d’euros, un pressupost excepcional i històric per a un moment excepcional i històric com el que estem vivint amb la pandèmia de la COVID-19».