José Martí guarda quarantena en el seu domicili després d’estar en contacte amb una persona que ha donat positiu per Covid-19

911
PUBLICITAT

Nota de premsa de la Diputació de Castelló

El president de la Diputació, que s’ha realitzat ja la prova PCR, anul·la tota la seua agenda presencial però continuarà gestionant la institució provincial via telemática

El president de la Diputació de Castelló, José Martí, guardarà una quarantena en el seu domicili de Suera en haver sigut informat que ha estat en contacte amb una persona que ha donat positiu per coronavirus.

Martí, que s’ha realitzat ja la prova PCR, es troba asimptomàtic i no ha deixat de treballar en cap moment però seguirà així els protocols establits per les autoritats sanitàries, que recomanen romandre aïllat en el seu domicili en cas d’algun contacte amb una persona diagnosticada.

El president de la Diputació, que està a l’espera de tindre els resultats, ha anul·lat tota la seua agenda de reunions prevista per a aquests dies, encara que continua treballant de manera telemàtica des de la seua casa. De fet, hui mateix ha participat per videoconferència en la Junta de Portaveus prèvia al ple previst per a dimarts que ve, que se celebrarà també pel mateix mètode.