José Martí destaca la Fira de Morella com a exemple contra la despoblació

19

El president de la Diputació de Castelló, José Martí, ha destacat el potencial d’esdeveniments com la Fira Agrícola i Ramadera de Morella per a “generar riquesa i lluitar de forma decidida contra la despoblació”. Martí ha fet aquestes declaracions en la jornada de clausura de la 763 edició d’una fira que ha comptat amb la presència de l’alcalde de Morella, Rhamsés Ripollés; el secretari autonòmic d’Agricultura i Desenvolupament Rural i director de l’Agència Valenciana de Foment i Garantia Agrària, Francisco Rodríguez Mulero; el diputat en les Corts Valencianes Ernest Blanch i el President de la Associació Firal, Ivan Pitarch.

José Martí, en la clausura, ha felicitat el poble de Morella i, per extensió, a tota la comarca “per haver sabut mantenir una fira que té el seu origen al segle XIII”. Segons el president de la Diputació, “esdeveniments de la potència de la Fira de Morella ens marquen el camí a seguir, que no és uns altre que continuar apostant per accions que generin riquesa, que impulsin l’activitat econòmica i que, en definitiva, permetin crear llocs de treball i fer front de manera decidida a la despoblació, que és un dels reptes d’aquesta nova diputació que va començar a treballar el mes de juny passat”.

Martí ha subratllat que el sector ramader i agrícola continua sent un “pilar fonamental per al desenvolupament de la zona”. En aquest sentit, s’ha compromès a continuar estudiant “mesures que ajudin a generar activitat econòmica i riquesa als nostres pobles” i ha afegit que “totes les administracions hem d’acostar l’espatlla i treballar de forma coordinada perquè el sector sigui viable i creixi, perquè cada dia més persones puguin viure del treball del camp”.

President de la Diputació, José Martí
Rhamsés Ripollés, alcalde de Morella

VA SER NOTÍCIA A DIADIA