José Martí considera “prioritari” recolzar les pimes com a “motors i dinamitzadors de l’economia dels pobles”

588
PUBLICITAT

Nota de premsa de la Diputació de Castelló

– Per al president de la Diputació són “un element fonamental de la nostra economia” i per això s’estudiaran totes les aportacions del sector per a lluitar contra els efectes del coronavirus

– El diputat de Promoció Ceràmica, Pau Ferrando, posa en valor la contribució de les empreses de l’interior a l’arrelament de la població

En el Dia Europeu de les Petites i Mitjanes Empreses (pimes), el president de la Diputació de Castelló, José Martí, ha enviat un missatge d’alè i recolzament a tots els xicotets emprenedors i treballadors per compte propi afectats per la paràlisi de l’economia a causa de la pandèmia de coronavirus.

Martí ha dit que “no es pot concebre un municipi, o més concretament un barri, sense els seus comerços i negocis, els vertaders motors i dinamitzadors de l’economia dels pobles”. El president ha assegurat que per a la Diputació aquest sector és prioritari, ja que “no podem oblidar que és una de les principals fonts de generació d’ocupació”.

Per la seua banda, el diputat provincial de Promoció Econòmica, Pau Ferrando, ha destacat que, en el cas de les pimes d’interior, “aquestes contribueixen a arrelar la població i distribuir els recursos de manera més justa”. Ferrando ha dit també que “la Diputació està treballant per a sostenir el teixit de les pimes a les comarques de Castelló i assegurar la seua viabilitat en el context de ‘nova normalitat’, perquè són i seran essencials per recuperar l’activitat socioeconòmica prèvia a la paralització per l’emergència sanitària de la Covid-19”.

Martí ha recordat la celebració, el dimecres passat, d’una taula de diàleg amb representants de les pimes i els autònoms de Castelló per a recollir les seues demandes i treballar “per a afrontar un futur ple d’incerteses, però amb l’ànim de fer les coses bé i de trobar noves oportunitats”. En aquest sentit, el president ha assegurat que s’estudiaran “les propostes per a mitigar els efectes econòmics i socials de la pandèmia de *coronavirus”.

Així mateix, el president també farà arribar a les administracions aquelles matèries que queden fora de l’àmbit de competències de la Diputació i que s’han abordat a la trobada.