José Manuel Salvador Querol serà el nou degà del Col·legi Oficial d’Economistes de Castelló

155
PUBLICITAT

José Manuel Salvador Querol será nomenat el 18 de desembre nou degà del Col·legi Oficial d’Economistes de Castelló. Fins ara José Manuel Salvador Querol era vocal. És l’únic candidat al deganat i per tant serà triat degà la pròxima setmana.

El futur degà és economista i un dels màxims responsables de Gasch Salvador Granel Asesores, amb despatxos profesionals a Vilafranca i Castelló, a més de prestar serveis d’assessoria a molts municipis d’Els Ports, el Maestrat i l’Alcalatén.

El fins ara degà, Jaime Querol, deixa el càrrec després d’anys al front del col·legi d’economistes. En la seua etapa s’ha caracteritzar per defensar els interesos de l’economia castellonenca per a fomentar el progrés de la mateixa en tots els àmbits.

José Manuel Salvador Querol aportarà una visió integral al col·legi, del qual ja formava part. El seu prestigi professional, amb més de 30 anys d’experiència, el seu coneixement del territori castellonenc i de la realitat socioeconòmica de totes les comarques, tant de costa com d’interior, i dels sectors que integren l’economia castellonenca, l’han convertit en l’únic candidat i virtual degà.