Jose Carlos López Gamiz guanya el Llagostí d’Or

245
Foto. Ajuntament de Vinaròs
Foto. Ajuntament de Vinaròs

Dilluns passat va tenir lloc el XVI Concurs Nacional de Cuina Aplicada al Llagostí de Vinaròs en el qual Aigua de Benassal va ser col·laborador.


El cobejat llagostí d’or ha recaigut enguany en Jose Carlos López Gamiz. El mercat municipal de Vinaròs ha acollit el certamen que ha comptat amb participants de tota la geografia nacional com: Aitor Martínez Ros i Ibai Martínez, del restaurant Ca Ros, de Borriana (Castelló) Jose Cortés García i Maria Salines, del restaurant Diablito, de Calvià (Mallorca); Juan Espinosa Pérez i Omar El Berkane, de l’Hotel Restaurant Mas de Cebrián de Puertomingalvo (Terol); Juan Carlos Reyes Moreno i David Andrés Morera, del restaurant Àbac de Barcelona; Carlos Julián Martínez i Adrián Cifuentes, del restaurant Ampar Hotel Hospes Palau del Mar, de València; Niki Pavanelli i Riccardo Della Bella, del restaurant Il Bocconcino, de Adeje (Tenerife); i Eduardo Montoro Gallego, de l’Hotel Château Viñasoro de Alcázar de San Juan (Ciudad Real).

El jurat ha estat presidit per Adolfo Muñoz, acreditat restaurador toledà i format per Carles Miralles, guanyador de la passada edició del concurs en representació de la Selecció Espanyola de Gastronomia; Cova Morales, bloggera gastronòmica coneguda com Comoju; Jordi Garrido, xef valencià que actualment presenta el programa gastronòmic “Cartes en joc” en Àpunt; i el xef valencià Miguel Ángel Montesinos.

Aigua de Benassal segueix en la seua aposta pels productes quilòmetre 0 i de gran qualitat. Amb el seu suport a certàmens com a aquest segueix constatant aqueixa aposta de forma ferma.