José Aparisi deixa la parròquia de Vilafranca i s’incorpora a la rectoria el capellà Rodrigo Monfort

633
Comiat al capellà de Vilafranca
PUBLICITAT

Comiat al capellà de Vilafranca
Mn. José Aparisi, rector de Vilafranca els últims 8 anys deixa la parròquia de la localitat. El diumenge vinent es farà càrrec de la rectoria de l’Alcora, després dels darrers nomenaments que ha realitzat el bisbe de la diòcesi de Segorbe-Castellón, Casimiro López. El passat diumenge es va celebrar la missa i un dinar de comiat al Restaurant Prismark. Van estar presents els membres del Consell de Pastoral i l’alcalde de Vilafranca, Óscar Tena, en representació del municipi. En la seua estada al poble el capellà, originari d’Atzeneta del Maestrat, ha contribuït a la millora del patrimoni de la Vila. En la seua estada al poble s’ha restaurat la Torre del Conjurar i s’ha convertit en un museu sobre el poble. Alhora s’han realitzat importants millores a l’església, canviant-se tot el paviment.

Al ple ordinari celebrat el passat 1 de setembre l’alcalde de Vilafranca, Óscar Tena, va reconéixer el treball realitzat pel capellà per millorar l’església parroquial. Tanmateix li va desitjar una bona estada a l’Alcora.

Rodrigo Monfort serà el nou capellà de Vilafranca. Ja va estar present a la celebració del Dia de la Mare de Déu del Llosar. Els darrers dies Rodrigo Monfort ha estat pel poble coneixent la realitat parroquial del municipi.