José Ángel Cerdán deixa l’alcaldia de Todolella

1141
Alfredo Querol, Jose Àngel Cerdán i Òscar Armengot
PUBLICITAT
Alfredo Querol, Jose Àngel Cerdán i Òscar Armengot

L’alcalde de Todolella, José Ángel Cerdán, ha deixat el càrrec per motius de salut, segons ha confirmat el PP a la comarca dels Ports. El fins ara alcalde de Todolella deixa el càrrec per la prescripció mèdica. De moment està al capdavant de la direcció del municipi de manera accidental Óscar Armengot, fins a la data tinent d’Alcalde. Cal recordar que Cerdán va ser investit en el càrrec el desembre de 2012, substituint al fins llavors alcalde, Alfredo Querol.

De moment no s’ha definit la recomposició de la corporació municipal de Todolella.Cerdán també ha renunciat com a regidor. La corporació municipal la integren ara cinc regidors. Fins ara el PP té quatre regidors i el PSPV un regidor.  El PP va presentar una llista amb quatre integrants en la localitat. El nou regidor que entraria a formar part de l’Ajuntament seria Arturo Ferrer, del PSPV. El nou alcalde, Óscar Armengod, és el tercer alcalde que té Todolella durant aquesta legislatura. Alfredo Querol, a l’haver estat alcalde anteriorment no podria assumir de nou el càrrec.

El president de la Diputació i del PP provincial, Javier Moliner, ha estat informat sobre el relleu a Todolella. El mateix Moliner va estar present en el relleu d’Alfredo Querol en favor de José Ángel Cerdán.

No és l’únic canvi a l’alcaldia que s’ha produït a l’interior castellonenc ni a les files del PP. Fa un mes Boi Martínez, nomenat assessor provincial a Castelló Ruta Sabor, deixava el càrrec a favor de Mari Luz Monterde. A Ares del Maestrat l’alcalde que va resultar elegit a les urnes, Francesc Fuentes, va ser substituït per Albelardo Tena. Tots dos també pertanyen al PP.