JORNADES BOLETS VILAFRANCA

Vilafranca celebra del 12 d’octubre al 3 de novembre una nova edició de les Jornades dels bolets. Participen restaurants, pizzeria i comerços de la localitat.

Així els restaurants L’Escudella i La Taverna del Forn han elaborat menús especials per a l’ocasió. Falàfel de Rovellons o Carpaccio de “Bora” i teriyaki suau de bolets són només dos de les propostes. I al Càmping Pizzeria Caburei hi haurà tapa i pizza amb el rovelló com a protagonista.

A més també contribueixen a la iniciativa amb diferents productes amb bolets els comerços Carnisseria Just, Carns Noel, El Comerç de Víctor Tena, El Forn de Pipa, Frutas J. Bordás, S.L. – Víctor i Rosa Mª, La Plaça Forn Panaderia i Panadería Cafetería Ripollés.

Conferència i degustació de productes amb bolets

Una de les cites d’aquestes jornades és la conferència i degustació de productes amb bolets, bolets de conreu i tòfona que tindrà lloc el diumenge 27 d’octubre a la sala d’actes de la Casa Social. A càrrec de l’empresa Bons Bolets, serà a partir de les 17h.

VA SER NOTÍCIA A DIADIA