Jornada per potenciar l’emprenedoria a Culla

143

El proper dissabte 17 d’octubre, Culla acollirà una jornada explicativa destinada a emprenedors potencials que vulguen materialitzar la seua idea al municipi.

La sessió informativa tindrà lloc a l’edifici de l’antiga presó a les 17: 30h i està organitzada per ‘Culla 20 30′, una iniciativa privada creada recentment per un grup d’empresaris autòctons i que té la intenció de promoure i sumar oportunitats de futur en la pròxima dècada a Culla.

Aquesta trobada arrancarà amb una explicació sobre els requisits bàsics per a la posada en marxa d’una empresa i conclourà amb l’exposició de casos reals d’emprenedoria, que serviran d’exemple per als que volen executar nous plans locals de negoci.

L’activitat comptarà amb el suport de l’Ajuntament de Culla, que ha volgut sumar-se a un projecte fonamental per a promocionar el talent, combatre la despoblació i dinamitzar econòmicament la localitat. La participació a la jornada és gratuïta, però cal confirmar l’assistència amb antelació a culla2030@gmail.com.