Jornada per a agents turístics a Catí
Jornada per a agents turístics a Catí

L’Ajuntament de Catí i el Pla Intermunicipal Alt Maestrat Human Land han dut a terme avui una jornada per a tour operadors i agents turístics de la Comunitat Valenciana. L’activitat s’engloba dins de les accions de promoció turística promogudes pel Pla de Competitivitat Turística, Alt Maestrat Human Land, promogut per l’Associació Intermunicipal Catí, Culla, Benassal i Ares del Maestrat, amb el suport de Turisme Comunitat Valenciana i el Patronat Provincial de Turisme.

D’aquesta forma, durant el matí es visiten alguns dels punts més emblemàtics del municipi com la Llotja, en el qual un vídeo ha mostrat la importància del Catí medieval; l’església amb especial atenció al retaule de Jacomart del segle XIII; el casc antic del municipi i l’inici de la ruta del Tossal de la Nevera en el qual s’ha pogut contemplar l’encant natural de Catí.

A continuació tindrà lloc la visita a la fàbrica de Formatges de Catí on es durà a terme una degustació de productes.

El menjar serà a l’entorn de l’Avellà en el qual es prendran plats de El Prigó, la Casa de Banys de l’Avellà, Casa Carbó i Borcho.

Després del menjar es realitzarà la visita a l’ermita, al balneari i a la planta embotelladora de l’Aigua de l’Avellà amb el seu recentment inaugurat Centre d’Interpretació en el qual es conta la història i la importància de la deu i aigua de l’Avellà.