Jornada d’onomàstica de les terres del Penyagolosa

631
Jornada d'onomàstica de les terres del Penyagolosa
Jornada d'onomàstica de les terres del Penyagolosa
PUBLICITAT

Els pròxims dies 4 i 5 de maig es durà a terme en Vistabella i Atzeneta la Jornada d’Onomàstica de les terres del Penyagolosa, les quals engloben localitats de l’Alcalatén, de l’antiga Setena de Culla, de l’Alt Millars i d’Aragó.

Els assistents coneixeran en profunditat els diferents noms propis del Penyagolosa i la seua relació amb la ciència o la cultura, així com la seua situació i ubicació en el mapa. Així, entre els temes principals a tractar trobem: conèixer els nom de llocs i persones del Penyagolosa, difondre els estudis d’onomàstica –principalment els relacionats amb la cartografia i l’excursionisme-, contribuir a l’onomàstica catalana gràcies a les recerques fetes sobre el Penyagolosa, fomentar l’estudi i divulgació de l’onomàstica local, generar debat entorn dels noms propis, conèixer altres estudis onomàstics relacionats amb l’excursionisme i intercanviar coneixements i mostrar la cartografia i bibliografia onomàstica de la zona.

Tots aquells interessats a realitzar una comunicació han d’enviar les seues dades personals i un resum de la mateixa a la Secretària de la Jornada abans del 15 de gener. Així mateix, els participants s’allotjaran en diferents establiments i cases rurals de Vistabella.