Jornada d’emprenedoria a Vistabella

840
PUBLICITAT

La jornada “Parar… no és una opció!” tindrà lloc el pròxim 25 de setembre al Casal Jove de Vistabella. Està dirigida a emprenedors, pimes i agents de l’ecosistema emprenedor. La inscripció es pot realitzar en línia.

L’objectiu és identificar les connexions i capacitats per a continuar apostant pel turisme, el sector agroalimentari i el forestal, així com conéixer cap a on es dirigeix.

Entre els ponents es trobaran professionals de diferents àmbits, des d’empresaris com Daniel Guardiola, d’Esencias Els Ports S.L., gerents d’associacions, com Turina Serra, de La Garrotxa o Juan M. Batiste, de Tinença-Els Ports, o gerents d’empreses, com Alejandro Martín, de Digit-S i Jorge Marín, de Mas dels Albis.

L’organització ofereix un autobús gratuït, que s’ha de reservar abans del divendres 18 de setembre. Eixirà de Castelló i passarà per les localitats on hi haja participants interessats.

Aquesta jornada està inclosa en el programa d’enfortiment de l’ecosistema emprenedor en la província de Castelló, dins de les accions innovadores de foment d’ocupació, emprenedoria i promoció econòmica de la Diputació de Castelló.