Jornada de promoció turística d’Alt Maestrat Human Land sobre el llegat dels càtars a Albocàsser

643
Sant Pau
Sant Pau
PUBLICITAT

L’Associació Intermunicipal Alt Maestrat organitza, dins del marc del Pla de Dinamització i Governança Turística, una jornada de promoció turística sobre el llegat dels càtars a l’ermitori de Sant Pau d’Albocàsser, portal del Maestrat Càtar. Serà el dissabte 11 de setembre i comptarà amb una visita guiada, la projecció d’un clip turístic i una ponència tècnica.

Així, a les 17h tindrà lloc una visita guiada interpretativa del llegat dels càtars en el conjunt de l’ermitori de Sant Pau. I mitja hora més tard es projectarà el clip turístic “Rere les petjades dels càtars en la Comunitat Valenciana, un itinerari cultural europeu”. Finalment, a les 17.45h, una ponència tècnica abordarà el potencial turístic del projecte Camins dels Càtars, un Itinerari Cultural del Consell d’Europa, per la dinamització i promoció turística del Maestrat.

Cal indicar que és necessària la inscripció prèvia per la limitació de l’aforament. Es pot realitzar als telèfons 964428127 i 619763328, o al correu electrònic touristinfoalbocasser@gmail.com