Jornada de portes obertes per conéixer la Cova Remigia i el Cingle de la Mola Remigia

771
PUBLICITAT

La Cova Remigia i el Cingle de la Mola Remigia s’obrin al visitant el pròxim dimecres 9 de juny, en una jornada de portes obertes organitzada pel Museu de la Valltorta. Així doncs, aquests dos abrics simbòlics de la història i cultura d’Ares, i també de la geografia valenciana, es podran visitar sempre que es confirme l’assistència a la jornada al 964 33 60 10 del Museu de la Valltorta, institució organitzadora.

L’excursió té el punt d’eixida al Mas de la Montalbana, al terme municipal d’Ares del Maestrat, a les 10.00 h del matí. Des d’aquest punt marxarà l’excursió en direcció al barranc de la Gasulla, on s’hi troben els abrics de la Cova Remigia i del Cingle de la Mola Remigia, característics per les seues pintures rupestres d’art llevantí ben conservades i cada cop més conegudes pel gran públic. La visita finalitzarà al voltant de la 13.00 h del migdia, tot i que la jornada continua a les 15.30 h de la vesprada amb una visita guiada pel casc històric d’Ares. Cal destacar que aquesta última activitat organitzada al nucli d’Ares és opcional.

El Museu de la Valltorta deixa l’opció de fer la jornada de portes obertes a la vesprada, tot i que caldrà avisar als organitzadors de l’acte per fer aquesta opció. Per a més informació, podeu contactar amb el Museu de la Valltorta.