MUSEU TÍRIG

El museu de la Valltorta ha organitzat dos sessions de portes obertes per als tècnics de les oficines de Turisme del territori castellonenc. L’objectiu principal és donar a conèixer el recursos culturals i patrimonials in situ per poder informar, explicar i transmetre les sensacions al turista.

Ja que és difícil fer compatible la tasca d’atenció a les oficines i el desplaçament a Tírig, s’han dissenyat dos sessions: una pel matí i l’altra per la vesprada. En les dos hi haurà una visita guiada per l’exposició permanent i s’aprofitarà per recollir les suggerències que puguen aportar les oficines de Turisme. Per als tècnics que acudeixquen el dimecres 3 d’octubre es visitarà la Cova de Cavalls i per als que s’apropen el proper dimarts 25 de setembre per la vesprada és visitarà les Coves del Civil.

Al llarg de l’estiu arriben molts visitants de la costa i des del Museu la Valltorta és té el convenciment que l’art rupestre llevantí, com altres recursos patrimonials de les terres de l’interior, són una bona aposta d’oferta complementària i que cal aprofitar les sinergies entre la costa i l’interior.