Jornada de dones com a impuls de la economia rural a Morella

358
primer encontre dones rurals de la economia verda de castelló
primer encontre dones rurals de la economia verda de castelló
PUBLICITAT

L’acte tindrà lloc el 9 i 10 de novembre dins del I Escola de la Tardor

Morella celebrarà el 9 i 10 de novembre el primer certamen Escola de la Tardor en el que la participació de les dones de l’àmbit rural en l’economia local serà la protagonista.

D’aquesta forma, es tractaran temes com el nou paper que ha adquirit la dona en el món rural i les noves oportunitats creades per o per a dones. Organitzades en forma de xarrades o col•loquis, les activitats contaran amb ponents com Neus Albertos Meri, Premi Isabel Ferrer 2017, Esperanza Meléndez, Directora de la Cooperativa Hort del Manyana o Ana Portal, tècnica d’Igualtat en la Diputació de Catelló, així com diferents representats de plataformes relacionades amb els serveis en el món rural a nivell nacional.

Tot aquell que vulgui participar, pot fer-ho baix inscripció prèvia. Hi ha tres modalitats de registre: total amb un cost de 18 euros, parcial per al primer dia amb un cost de 6 euros o parcial per al segon dia amb un cost de 4 euros. Més informació i inscripcions en els centres CEDES de l’organisme provincial, a l’Ajuntament de Morella i en les oficines de la Cooperativa Hort del Manyano.

Aquest primer encontre de Dones Rurals de la Economia Verda de Castelló ha estat organitzat per la Cooperativa Hort del Manyano junt amb la col•laboració de la Diputació de Castelló.