Jornada a Vilafranca sobre la història de l'Escola Rural
Jornada a Vilafranca sobre la història de l'Escola Rural

El pròxim 28 d’abril es duen a terme les jornades “Passat, present i futur de l’Escola Rural”. A les 9.00 hores es durà a terme una visita guiada a l’Escola de Canto. El trajecte es farà amb cotxe des de la plaça en Blasc fins al límit del terme municipal i des d’ací es procedirà a anar a peu. El trajecte té una longitud de 10 quilòmetres amb una dificultat baixa-moderada.

L’hora de menjar tots els assistents s’ajuntaran en el càmping de Vilafranca. Ja a la vesprada, a les 16.00 hores es projectarà el documental “Una escola amb vistes” que tracta sobre l’Escola de Canto i en el qual es comptarà amb l’assistència i comentaris de membres de l’Assocació d’Amics i Amigues de l’Escola de Canto i antics alumnes de l’escola. A més, es realitzarà un col·loqui-debat amb els directors dels Centres Rurals Agrupats de la comarca dels Ports en el qual es parlarà sobre nous models educatius.

La jornada està organitzada per l’alberg La Pastora i el festival de cinema de Villores. Els interessats a apuntar-se poden fer-ho en els telèfons 964 637 758 i 620 668 708.