Jordi Alcón: «Hem demanat als veïns i veïnes que es confinen»

223
Jordi Alcon, alcalde de Vistabella del Maestrat
Jordi Alcon, alcalde de Vistabella del Maestrat

Vistabella del Maestrat ha registrat 5 casos positius nous per Covid-19 en 3 dies

Vistabella del Maestrat ha sofert un augment de casos per Covid-19 en el últims dies. Actualment hi ha confirmats 5 casos, a l’espera dels següents resultats de les més de 10 proves PCR realitzades avui. L’alcalde de la localitat, Jordi Alcón, ha comunicat a la població que la precaució davant el virus ha de ser màxima. 

El consistori de Vistabella ha emès un comunicat oficial en el que s’avisa d’una situació de brots de Covid-19 actius no controlats al poble. Davant la situació, el govern de la localitat ha enumerat una sèrie d’indicacions generals per frenar l’augment de casos. L’equip de treballadors i treballadores de l’ajuntament treballarà per torns i amb grups bombolla, i l’atenció presencial a les dependències municipals ha quedat suspesa fins el 25 de gener. Tot i que les xifres no són, per ara, molt elevades Jordi Alcon ha dit que «hem demanat als veïns i veïnes que es confinen», amb l’objectiu de contenir encara més la propagació. 

D’altra banda, l’Ajuntament de Vistabella demana a les persones no residents i turistes que durant el cap de setmana no visiten el poble. «Amb l’episodi de nevades que ens va deixar ‘Filomena’ vam haver de tancar el port amb tanques, volem garantir la màxima seguretat», ha reafirmat Alcón. 

Continuen a disposició dels veïns i veïnes tots els telèfons d’interés en cas de contagi o contacte amb un cas positiu: Ajuntament de Vistabella, 964 389 007; Centre de Salut de Vistabella, 964 399 040; Urgències del Centre de Salut de Vistabella, 689 614 473; i el número d’informació Covid-19 de la Generalitat Valenciana, 900 300 555.