Jordi Alcon és triat nou president de la Mancomunitat de Penyagolosa

77
Jordi Alcon, alcalde de Vistabella i president de la Mancomunitat de Penyagolosa
PUBLICITAT

L’alcalde de Vistabella del Maestrat, Jordi Alcon, ha sigut nomenat com a president de la Mancomunitat de Penyagolosa per als pròxims quatre anys. L’elecció d’Alcon va ser de forma unànime per les presents al ple de l’organisme, que es va celebrar el divendres passat de forma telemàtica. 

“Serà un orgull continuar amb el treball fet i defensar els interessos i els projectes comuns dels pobles de Penyagolosa. En els darrers anys he pogut comprovar que els problemes i interessos de Vistabella del Maestrat, són els mateixos dels pobles que conformem la Mancomunitat i part de la nostra comarca. Continuarem lluitant pel desenvolupament d’Atzeneta del Maestrat, Benafigos, Xodos i Vistabella del Maestrat i per a garantir el futur de totes i tots als nostres pobles”, ha expressat Alcon com a màxim representant de l’organització. 

A Alcon l’acompanyarà Vicent Ferrer, alcalde de Xodos, com a vicepresident; Raquel Escobar, alcaldessa de Benafigos, com a vicepresidenta segona; i Santiago Agustina, alcalde d’Atzeneta del Maestrat, com a vicepresident tercer.