John Rogla i Julia Font triomfen en la Cursa per Muntanya de Vistabella

220

La tretzena Cursa per Muntanya de Vistabella, cita puntuable per a les Skyrunner National Sèries. A part del suport de l’Ajuntament de Vistabella i de la Diputació de Castelló, ha permés a la prova de Vistabella compartir calendari amb carreres del prestigi de la Buff Epic (Parc Nacional Aigüestortes), Skyrace del Comapedrosa (Andorra) o la Gorbeia Suizen (País Basc).

Tal com estava previst, els grans favorits a la victòria final, els corredors Cristóbal Adell i John Rogla van imposar un fort ritme d’eixida. En la pujada de l’Albagues el corredor de la Vilavella ha canviat el ritme i ha aconseguit distanciar-se d’Adell, arribant en primera posició en la línia de meta amb un temps de 2h 29 min 53 seg. La segona plaça ha sigut per al corredor de l’Sportiva, Cristóbal Adell.

Completava el podi Pablo Vela realitzant una carrera de menys a més i superant en la classificació final a Del Campo que havia ocupat aqueixa plaça durant la major part de la carrera.

En categoria femenina la corredora internacional Julia Font s’ha col·locat primera ja en els quilòmetres inicials aconseguint una còmoda victòria amb un temps de 2h 46min 42 seg, molt prop del rècord de la prova establit per la campiona del món de trail de 2018, l’holandesa Ragna Debats.

Per darrere la corredora del club català del Matxacuca, Ingrid Ruiz s’alçat amb la segona plaça, mentre que Eva Mesado ha completat el podi.

VA SER NOTÍCIA A DIADIA