Jocambient torna a l’Espai Firal de Morella

625
PUBLICITAT

Nota de premsa de l’Ajuntament de Morella

Morella recupera Jocambient durant les vacances escolars d’aquesta setmana. Així, els dies 20, 21 i 22 d’abril, l’Espai Firal acollirà activitats i jocs per a les xiquetes i xiquets després que la situació sanitària amb la COVID-19 durant l’inici de l’any, va obligar a ajornar-lo. Cal recordar que el Consell de la Infància participa activament en l’organització de Jocambient i escull les activitats i tallers que es realitzen durant estos tres dies. Aquesta serà la 26a edició d’un esdeveniment que ha evolucionat durant els anys i que ara canvia les activitats cada dia per a oferir diferents experiències per a jugar.

La regidora de Joventut i Infància, Judit García, ha destacat que “Jocambient és un esdeveniment marcat al calendari morellà durant les vacances de Nadal” i ha afegit que “aquest any es va ajornar fins a les vacances de Pasqua a causa de la situació sanitària al mes de gener”. L’edil ha explicat que “des de 1994 l’Espai Firal alberga els jocs i activitats de Jocambient que ara es recupera per a celebrar la seua 26a edició” i ha remarcat que “el Consell d’Infància participa en la seua organització i escull les activitats realitzaran durant estos tres dies”. Finalment, ha volgut “animar a totes i tots a disfrutar de Jocambient i tots els jocs que albergarà”.

L’Espai Firal estarà obert els dies 20, 21 i 22 d’abril al matí des de les 11.00 hores fins a les 14.00 hores. A més, el dimecres i dijous també comptarà amb horari de vesprada des de les 16.30 hores fins a les 20.00 hores.