Joan Baldoví reivindica en Benassal més serveis i suport al sector primari per superar el repte demogràfic a l’interior de Castelló

511
PUBLICITAT

Nota de premsa de Compromís

El diputat de Compromís al Congreso, Joan Baldoví, ha estat hui a Benassal (Maestrat) a l’acte convocat pel col·lectiu local sobre repte demogràfic i ruralitat. Baldoví ha insistit que “el món rural ha de ser protagonista en la presa de decisions que l’afecten”.

En eixe sentit, Baldoví ha atès les propostes del públic i ha reivindicat l’accés a serveis bàsics, com la educació primària i secundària, i el suport al sector primari i a les joves productores per tal de fer front al repte del despoblament. “Treballar per mantindre la custòdia del territori és fer que els pobles puguen ser espais per desenvolupar un projecte de vida digne”, ha defés el diputat sobiranista.

En l’acte han participat la diputada a Les Corts, Mònica Àlvaro, i la portaveu local de Compromís per Benassal, Èlia Roig. A més, també ha assistit el diputat provincial de Compromís, Pau Ferrando.