Jesús Ortí reivindica rebaixes fiscals d’un 25% de l’IBI rústic i industrial, rebaixar el 15% de l’impost de vehicles i bonificar un 95% l’ICIO a Morella

205
PUBLICITAT

El candidat del PP a l’alcaldia de Morella, Jesús Ortí, defensa “ajudes per als qui són motor econòmic de la localitat” enfront de l’asfíxia fiscal que imposa el PSOE. “Ha arribat el moment d’injectar estalvis en les butxaques de les famílies”, assegura

Considera urgent un pla de control provincial de plagues cinegètiques, crear basses d’aigua i facilitar la neteja de boscos amb sistemes agropecuaris, així com reforçar la figura del guarda rural. “L’interior té vida si hi ha polítiques compromeses amb el seu desenvolupament”, considera l’alcaldable

El candidat del Partit Popular a l’alcaldia de Morella, Jesús Ortí, ha desgranat la bateria de mesures dirigides al sector primari amb les quals pretén “reforçar el múscul d’uns professionals que són activitat i economia per al nostre municipi”. 

Per a aconseguir-ho, l’alcaldable proposa una revolució fiscal que estableix rebaixes d’un 25% de l’IBI rústic i industrial, bonificacions d’un 95% de l’ICIO i la rebaixa del 15% de l’impost de vehicles (IVTM). “Es tracta d’ajudar als qui amb el seu esforç creen riquesa a Morella”. Invertir en ells “és possible i estem decidits a demostrar-ho”. 

Perquè tal com ha declarat Ortí, Morella té una fiscalitat que el PSOE ha incrementat any rere any i que castiga les famílies. “El canvi és necessari i urgent perquè hi ha una altra manera de governar i estem decidits a demostrar-lo”. 

Al costat d’aquesta bateria de mesures de rang fiscal, Ortí suma la necessària creació de basses o depòsits d’aigua en diverses zones del terme municipal que donen servei als agricultors, així com planteja facilitar els permisos que permeten netejar boscos amb sistemes agropecuaris.

La bonificació de les assegurances agràries i el desenvolupament d’incentius que permeten potenciar la tecnificació de cultius d’interior són objectius que el candidat del PP planteja al costat del pla de digitalització del sector primari i la incorporació del servei d’internet en zones rurals.

“L’interior té tot el futur per davant si existeixen polítiques compromeses amb el seu desenvolupament. I nosaltres ho estem”. Per això, Jesús Ortí també defensa el reforç de la figura del guarda rural en els camps, així com el desenvolupament de plans provincials de control cinegètic que eviten danys en cultius, com per a previndre malalties i plagues en les explotacions ramaderes. 

Reptes que es completen amb el desenvolupament d’un pla provincial que millore les condicions dels camins rurals i la seua accessibilitat a explotacions agropecuàries. Perquè “protegir el nostre entorn és cuidar de Morella i estem preparats per a demostrar que és possible gestionar entre tots i per a tots. Amb polítiques participatives i transparents, amb una gestió pública i amb una defensa ferma del terme municipal per a evitar l’especulació de plantes de fotovoltaiques que només Morella té el dret a decidir si les desitja”, ha conclòs el candidat del PP a l’alcaldia de Morella.