Jesús Ortí presenta equip i 90 mesures perquè siguen els veïns de Morella els que prenguen les rendes del seu futur

265
PUBLICITAT

El candidat del Partit Popular a l’alcaldia de Morella, Jesús Ortí, ha presentat un “equip sòlid” de veïns de Morella “decidits a demostrar que un canvi de política és possible” per a desenvolupar un paquet de 90 mesures que “siguen les que permeten als ciutadans decidir el seu futur i desenvolupament”.

Jesús Ortí, que ha estat acompanyat pel secretari general del PPCS, Salvador Aguilella, i la sotssecretària Territorial del PPCS, Mª Ángeles Pallarés, així com pels membres de la candidatura, ha apel·lat a la voluntat dels veïns de Morella “per a imposar-se el 28M enfront d’un PSOE que ha convertit l’ajuntament en la seua seu política”.

“Nosaltres desitgem retornar-li a Morella les regnes de la gestió municipal, convertir als veïns en els protagonistes de l’administració de la localitat, garantint la participació ciutadana i dialogant per a aconseguir consensos i projectes de futur i benestar”.

Amb aquests vímets, Jesús Ortí traça un projecte “que cuide de Morella i dels seus pobles, de poblacions a les quals hui només se’ls mira per a recaptar impostos, però no per a invertir. I tots som Morella”. En aquest sentit, “el repte és ser capaços de retornar als ciutadans el protagonisme que mereixen, de rebaixar els impostos perquè el PSOE ha replicat a Morella l’infern fiscal que Ximo Puig imposa en tota la Comunitat Valenciana i de garantir el benestar i la qualitat de vida que aquesta ciutat, al costat dels seus pobles, mereixen. Ho

farem possible el pròxim 28 de maig, un dia decisiu perquè Morella guanye”, ha rematat Ortí