Jesús Ortí és el candidat del PP a l’alcaldia de Morella

234
Ortí amb Marta Barrachina, dirigent del Partit Popular a la província de Castelló.
PUBLICITAT
  • El coordinador comarcal dels Ports i president local torna a la política municipal i es converteix en el cap de llista d’una candidatura

El coordinador comarcal i president local del PP, Jesús Ortí, liderarà la llista amb la qual el PP es presentarà a les pròximes eleccions municipals del 28 de maig. El partit confia en un empresari del poble i amb gran participació en el teixit associatiu local per a liderar el canvi en un municipi que “mereix donar veu als seus veïns. Aquest és el repte”, tal com ha assenyalat Ortí.

L’alcaldable substituirà en el càrrec a l’actual portaveu per Morella, Jesús Lecha, que també exerceix les funcions de sotssecretari d’Estratègia Política a nivell provincial. “És un repte que assumisc amb il·lusió i amb l’objectiu fonamental de recuperar la confiança del meu poble en un ajuntament que hui és exemple d’opacitat i mala gestió. Transparència i rigorositat amb cada euro que es gestiona són bàsiques”, declara el candidat popular.

En aquest sentit Ortí es mostra convençut que “els canvis són possibles” perquè només el PP garanteix “l’alternativa rigorosa, transparent i responsable que retorne el protagonisme als qui l’han de tindre: els veïns”. “Hui, lamentablement, tenim un ajuntament incapaç de garantir una gestió responsable dels diners públics, incomplint la llei estatal de pagament a proveïdors, és submís al deute que el Consell de Ximo Puig deu als morellans, i és incapaç de garantir recursos públics concordes amb la càrrega fiscal que imposa a les famílies”.

En aquest escenari, “ens presentem amb la convicció de fomentar la prosperitat de comerços, empreses, pimes i autònoms, el repte de protegir les famílies i el desig de complir objectius que, com el parador, s’han convertit en una mostra més de la propaganda socialista”, ha declarat Ortí.