Bolsín Taurino

La plaça de bous de la Vall d’Alba va acollir les semifinals del XIX ‘Bolsín Taurino’ de la Diputació de Castelló, en la que Jesús Cuesta, David Martínez i Jorge Rivera es van classificar per a disputar la final la setmana que ve.

En jornada matinal i vespertina es van torejar 12 vaques de Hnos. Marcen Romero, cedides pel Club Taurí de Castelló, el Club Taurí de Vilafranca, la Penya Cultural “La Chicuelina” d’Onda, la Unió d’Aficionats “La Puntilla” i la Penya Taurina Tulio Salguero, que van donar un excel·lent joc i van possibilitar el lluïment dels alumnes actuants.

El jurat del Bolsín va fallar els triumfadors de la jornada, que es disputaran el guardó diumenge que ve dia 2 de juliol en la final que se celebrarà en la Plaça de bous de Vilafranca. Els classificats són:

1.- Jesús Cuesta, de l’Escola Taurina de Sevilla
2.- David Martínez, de l’Escola Taurina de Guadalajara
3.- Jorge Rivera, de l’Escola Taurina de Castelló

Així mateix, Marcos Caro accedirà a la final com a alumne més destacat de l’Escola Taurina de Castelló. El cartell es completarà amb Jordi Pérez, de l’Escola Taurina de València i Elena Serrano, de l’Escola Taurina d’Albacete, que actuaran fora de concurs. En la final es torejaran sis joneguets de la ramaderia Hnos. Marcen Romero.