Vilafranca ha viscut aquest diumenge la novena edició de la cursa de muntanya Entreparets, pertanyent a la Lliga Castelló Nord. Hi han participat 540 corredors i caminants entre la carrera de 25 km i 850 de desnivell i la marxa no competitiva de 12,6km i 400 metres de desnivell.

A la meta, en categoria masculina, el vencedor ha estat Javier Medall, amb un temps de 1.49.53, seguit de Cristian Callau i David Prades Monfort. Javier Medall també s’ha convertit en vencedor de la Lliga Castelló Nord.

javier-medall-2

En categoria femenina ha vençut Raquel Martínez, seguida de Maria Eugenia Inturias i Cris Kun. Raquel Martínez ha batut el record de la prova, que ella mateixa tenia. El nou rècord és de 2.13.35. Cris Kun s’ha convertit en la guanyadora de la Lliga Castelló Nord. En batre el rècord ha rebut com a premi extraordinari un cap de setmana a les cases de turisme rural Vilatur de Vilafranca.

raquel-martinez

La reina infantil i les dames de les festes han estat les encarregades de realitzar el lliurament de premis, amb l’alcalde de Vilafranca, Óscar Tena.

En la classificació per equips el primer ha estat el Mur i Castell Tuga seguit pel Maestrat-Escuder Tèxtil i Amics de li Curses Populars d’Alcalà.

public

Entorn de 100 voluntaris s’han encarregat de l’organització de la prova i els avituallaments. En el lliurament de premis centenars de persones s’han concentrat a la Plaça Don Blasco per assistir a l’acte.

podi-femeni

podi-masculi

tres-primers-xics