Ja han arrancat les Festes 2018 a Vilafranca

351

DiaDia

Ahir divendres s’iniciaven les Festes 2018 de Vilafranca. Per la vesprada es van disputar les finals dels campionats esportius.

Per la nit arribava un dels actes més esperats, la presentació dels i les representants de les festes. La Comissió de Festes, formada per membres de la Penya Sin Filtro va preparar un acte entretingut i alhora diferent al d’anys anteriors. Les actuacions del pallasso Nandet i els audiovisuals i entrevistes amb protagonisme per als xiquets i joves va ser el fil conductor.

A les 2h de la matinada es va fer la prova del bou Navajito de la ramaderia Miguel Beteta de Nerpio (Albacete), adquirit a la finca Sanchis Piquer de la Vall d’Uxó.

Avui dissabte, l’activitat ha començat de bon matí amb el tir al plat i l’eixida motera. També els més menuts han tingut un contacontes a la Tasca del carrer Torreta.

Per la vesprada, hi haurà la primera eliminatòria de Botifarra i Guinyot als bars Avenida i Centro. La Tasca del carrer Torreta acollirà la festa del bigot i la festa de la cervesa, així com l’actuació del grup Lilit i Dionís.

A les 18h es farà la prova del bou de Los Ronceles i ja per la nit es faran 2 embolades i per últim a la Carpa de Festes actuarà l’orquestra La Red.