Ja ha començat el Capsigrany

364
PUBLICITAT

La XXIa edició de la Mostra de Teatre capsigrany va començar ahir dijous i acompanyarà a la vila en un cap de setmana ple d’arts escèniques.

Per obrir la mostra va tindre lloc a les 17:00 h l’espectacle Royal Circus per als i les residents de la Residència de la Tercera Edat. Aquest teatre era exclusivament per a les persones majors de la residència, era una manera de compensar tot el que han hagut de passar aquest any enrere. A més, a les 21:30 h, al Restaurant l’Escudella, va actuar el monologuista Pacoenlaluna que, acompanyat de la seua guitarra, va fer riure a tot aquell que hi havia entre el públic.

Avui divendres, s’ha programat a les 11:00 h un teatre per als xiquets i xiquetes de L’Escoleta Infantil anomenat El País dels Somriures. Com es pot veure, el capsigrany no sols es basa en teatre i carrer, sinó que tracta d’aproximar les arts escèniques a tots els racons del poble. I aquesta nit, Vilafranca gaudirà de l’actuació musical de La Fúmiga, a les 21:30, un grup d’Alzira que omplirà d’alegria la Plaça de Bous.

El dissabte començarà a les 12:00 h amb La Festa Clown a l’Alberg, on es fusionarà el teatre amb la natura del paisatge que l’envolta. I seguirà a les 19:00 h a la Plaça d’En Blasc amb l’espectacle Rien à dire de Leandre Clown, que transmetrà les seues emocions i la seua solitud per mitjà d’aquesta obra. Per tancar el dia, a les 22:00 h a la Plaça de Bous actuarà el gran Mag Lari, que omplirà la plaça de màgia, humor, sorpresa i, sobretot, il·lusió.

Per finalitzar la mostra, el diumenge tindrà lloc l’obra JAUJA, de Els Tirititeros de Binefar a les 17:00 h a la Plaça d’En Blasc, que donarà un to de festa a les famílies del públic. I a la Sala Carles Pons, a les 19:00 h es representarà l’obra Sabates Noves, on trasnmetrà el pas del temps únicament amb sabates.