Ja està al carrer el programa complet de La Publicata de Sant Antoni de Vilafranca

339
Programa de la Festa de Sant Antoni a Vilafranca
Programa de la Festa de Sant Antoni a Vilafranca

Ja coneixem el programa complet de la festa de La Publicata en Honor a Sant Antoni Abad a Vilafranca. Després del parèntesi de 2021 la majoralia ha donat a conéixer el detall dels actes que començaran el 8 i 9 de gener amb el primer i segon dia de Troncs, a les partides de Dalt i Baix.

El dia 15 de gener, tindrà lloc una xarrada col·loqui al voltant dels 100 anys de l’evolució de la indumentària tradicional vilafranquina, organitzat pel Grup de Ball i Rondalla de Vilafranca i l’Agrupació Folklòrica El Millars de Castelló. Serà el preludi al dia de les Barres, que arribarà el 16 de gener a Palomita.

El divendres dia 21 a les 19h tindrà lloc la Plantà de la Barraca a la plaça d’En Blasc. Ja el dissabte se celebrarà el dia de la Malea, amb el Alto al Rellotge a les 15h. Després de la Ronda, a la vesprada, a les 18.30 es representarà la Vida de Sant Antoni Abat i el sainet En bon lio m’he ficat. Tot seguit arribarà l’encesa de la Barraca. El diumenge dia 23, dia de Sant Antoni, hi haurà missa, benedicció dels animals i Ronda amb la Rondalla i Grup de Ball de Vilafranca, i els cantadors Virginia Pola i José Luis Urben.

Per al dissabte 29 s’ha reservat la subhasta dels troncs i també l’Almoneda, repetint l’experiència de 2020 de traure l’Almoneda del cap de setmana central de la festa. Les eixides es faran des del local de la majoralia a l’Avinguda de Castelló i en tots els actes caldrà respectar les mesures Covid-19.

Cartell de la Festa de la Publicata de Vilafranca