Ja està ací el primer proaplec de l’Aplec dels Ports

112
PUBLICITAT

Palanques acollirà aquest cap de setmana el 1r proaplec. El dissabte dia 4 de novembre començarà a olorar a Aplec dels Ports a la localitat que, junt amb Sorita, serà amfitriona de la 45a edició d’aquesta trobada. Per a aquest primer proaplec s’ha organitzat tota una programació completa amb activitats per a gent de totes les edats.

Els veïns i veïnes de la comarca d’Els Ports començaran coneixent Palanques amb una visita guiada pel municipi a càrrec de Viu Els Ports. Aquesta començarà a les 18h i eixirà des de la Plaça de l’Ajuntament. Per a poder assistir cal emplenar el següent formulari: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSemT0UIN9Hs4P8n2wqbYCpms1DdA3pA9qy7TR8xvvimkNWXoA/viewform

Seguidament, els i les més joves de la comarca tindran tallers i jocs per a ells, en els quals podran gaudir de la seua companyia mentre s’ho passen en gran jugant i fent manualitats. A més, per a animar la vesprada, Kol·lectiu Estafa seran els encarregats d’amenitzar el pavelló amb música. A les 21.30h tindrà lloc un sopar popular, al qual cal inscriure’s a través d’aquest enllaç https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSd_gbnrBiAcH44PirVDqjM_HNwDxLuQBHb7hQllMK8WR8_B0w/viewform

Finalment, el primer proaplec es tancarà amb actuacions musicals. Tindran lloc els concerts d’Essència i d’Hormigón Armado i, més tard, continuarà amenitzant la nit Discomòbil Bandalay amb DJ Keyzz. A més, durant el transcurs de les actuacions musicals s’anunciarà, oficialment, el lema que acompanyarà la 45a edició de l’Aplec dels Ports.

L’entrada a totes les activitats és completament lliure. Els actes es portaran a terme a la Plaça de l’Ajuntament, des d’on eixirà la visita guiada, i al pavelló municipal, on es faran la resta d’activitats. També, s’ha habilitat un aparcament al costat del pavelló. Així doncs, s’iniciarà el cicle del 45é Aplec dels Ports, que ajuntarà a tota una comarca per a donar-se veu i aconseguir ser escoltada.