Trobada de Rondalles i Festa de la Joventut a Vistabella

807
PUBLICITAT

Nota de premsa de l’Ajuntament de Vistabella del Maestrat

El dissabte 29 de juliol tindrà lloc a Vistabella del Maestrat la IX Trobada de Rondalles, amb actuacions, bureo i paella monumental, així com la Festa de la Joventut, amb sopar de pa-i-porta i disco-mòbil

Este dissabte, 29 de juliol, arriba la IX edició de la Trobada de Rondalles de Vistabella del Maestrat. Les activitats començaran a les 10.30 h amb la recepció de rondalles i seguidament començaran les actuacions, que enguany canvien el decorat del Raval de Loreto pel del Casal Jove.

La música i el ball seguiran fins a les 14 h, quan els assistents podran degustar la paella monumental. Els tiquets es poden adquirir a l’Ajuntament de Vistabella, el preu és de 6 € i inclou picadeta, plat de paella, pa, postre i beguda.

En acabar, a les 16 h, seguirà l’actuació de les rondalles fins a les 18 h, quan tindrà lloc el bureo de cloenda.

A la nit, a les 21.30 h i esta volta sí, al Raval de Loreto, hi haurà la primera edició de la festa de la Joventut, amb un sopar de pa-i-porta seguit de la disco-mòbil Bandalay, que farà sonar la música fins que el cos aguante.

La jornada està organitzada per l’Ajuntament de Vistabella, la Rondalla de Vistabella i la recentment creada Associació de Joves de Vistabella.