IX Festival de Música de Vilafranca entre el 5 i el 7 d’agost

740
Óscar Tena, regidor de Cultura de Vilafranca i Pere Joan Carrascosa, director del Festival, en la presentació.
Óscar Tena, regidor de Cultura de Vilafranca i Pere Joan Carrascosa, director del Festival, en la presentació.
PUBLICITAT

FEU CLIC ACÍ PER DESCARREGAR EL FUTLLET EN PDF

Entre el 5 i el 7 d’agost arriba a Vilafranca la IX edició del Festival de Música, un certamen dirigit per Pere Joan Carrascosa que s’ha consolidat com a cita estival on es fusiona l’art, el paisatge i el patrimoni. Música a escenaris naturals, a auditori ia escenaris urbans que torna als carrers de la Vila cada mes d’agost. Escenaris tan diversos com la plaça de bous, reconvertida a la plaça de música, les Coves del Forcall o la Casa de la Cultura, seran els espais on fluirà la música. Juntament amb el festival, el 6 d’agost a la nit, el nucli antic de Vilafranca es transformarà en un conjunt de carrers i racons il·luminats per milers de veles.

Per Vilafranca passaran artistes amb un bagatge consolidat com la soprano Silvia Vázquez o el projecte Brunetti, però també es donarà l’oportunitat a artistes locals, sortits de l’escola de música de la Unió Musical de Vilafranca, peça clau en l’aportació de promeses a l’esdeveniment.

Dos exemples seran Marc Monfort Tena i Sofia Mofnort Tena. La seua presència es reforçarà amb professionals reconeguts com Isabel López, Viola de l’Orquestra de València o professors del Conservatori Superior de Castelló com el violinista Fernando Pascual o el violoncel·lista i director del certamen, Pere Joan Carrascosa, molt vinculat a la veïna localitat d’Ares del Maestrat. Germán Labrador, professor de la Universitat Autònoma de Madrid, investigador especialitzat en la música de les corts de Carles III i Carles IV i a l’obra de Gaetano Brunetti oferirà una conferència on es presentarà Divertimenti, del Projecte Brunetti.

L’excepcional cantant Mara Aranda presentarà Sefarad al Cor de Turquia. A més, més enllà de la programació clàssica arribarà a Vilafranca la cantautora Sandra Monfort.

El regidor de Cultura de Vilafranca, Óscar Tena, i el director del Festival, Pere Joan Carrascosa han presentat un cartell que “apropa Vilafranca a artistes consolidats, a joves promeses locals en espais únics i singulars que es converteixen en els millors escenaris per a una proposta estival de qualitat que ja forma part del calendari cultural de la comarca i la província. L’any que ve arribarem a la desena edició”.

PROGRAMA COMPLET:

FEU CLIC ACÍ PER DESCARREGAR EL FUTLLET EN PDF