Podium de la prova

-Nota de premsa de l’Ajuntament de Morella-

La primera etapa del 70è GP Vila-real-Morella ha estat apassionant i 7 corredors s’han disputat l’etapa en els últims quilòmetres. La pluja i les caigudes han estat protagonistes en la part dura de l’etapa. Aquesta prova és tot un referent del ciclisme provincial

Ivan Martínez s’ha tornat a imposar a la meta de Morella, en un altre final apassionant després d’una duríssima etapa. El ciclista del Gsports València s’ha ficat a la fuga bona i després s’ha escapat al costat de sis corredors, que s’han disputat la victòria en els últims quilòmetres. L’etapa ha estat especialment dura en els últims 50 quilòmetres, quan les ascensions a Ares i Castellfort s’han realitzat sota la pluja i hi ha hagut caigudes en els descensos dels ports de muntanya. Martínez ja va vèncer en el 69è GP Vila-real-Morella i avui ha tornat a mostrar el seu excel·lent estat de forma, després que la passada setmana s’imposara en la Volta a Tenerife. Demà es disputarà la segona etapa i ha de defensar una renda mínima, ja que només ha avantatjat en dos segons a Íñigo Ojeda (Telko’m Gines) i en nou a Jon Irisarri (Caixa Rural-Assegurances RGA) i Gonzalo Serrano. Així que l’etapa de demà es preveu molt interessant i els atacs seran els protagonistes. El GP Vila-real-Morella arriba a la 70a edició, sent un gran referent del ciclisme provincial.

Arribada d'Ivan Martínez
Arribada d’Ivan Martínez

Pel que fa a la resta de classificacions, Iván Martínez també és el més regular, el Caja Rural-Assegurances RGA és el líder per equips, Íñigo Ojeda el millor a la muntanya, Pablo Anchieri lidera les metes volants i les especials, Jon Isiarri és el millor sub-23, Éric Valent el millor valencià i Víctor Martínez el líder de la província de Castelló.

L’alcalde de Morella, Rhamsés Ripollés, ha assenyalat que “aquesta és una setmana molt especial per a Morella, ja que el ciclisme ha tingut un gran protagonisme, amb el pas de la Volta Ciclista a Espanya i el 70è GP Vila-real-Morella”. A més, ha destacat també que Morella celebra aquest cap de setmana la 760º edició de la Fira de Morella i que és un gran moment per arribar a la localitat i conèixer-la. Finalment, ha agraït el treball de totes les administracions i sponsors que fan possible que aquest gran premi es celebre i que siga un autèntic referent de l’esport provincial.