IV Concurs de fotografia de muntanya ‘Memorial Ana Puig’

930
Cartell del concurs de fotografia
Cartell del concurs de fotografia
PUBLICITAT

Nota de premsa Ajuntament de Morella

  • Es pubiquen les bases d’una nova edició del concurs de fotografia organitzat per ESPEMO i l’Ajuntament de Morella
  • Les fotografies podran ser presentades fins el dia 18 d’octubre

La Societat Esportiva Espemo i l’Ajuntament de Morella han convocat el IV Concurs de Fotografia Memorial Ana Puig Ortí. La temàtica del mateix ha de girar envers la muntanya i tots els esports que la caracteritzen: espeleologia, esquí, escalada, parapent, barranquisme, caiac, ràfting, alpinisme, excursionisme… i qualsevol fotografia que pose en valor els paisatges muntanyencs.

Amb un màxim de tres fotografies per participant aquestes hauran d’estar presentades en format digital, amb un pes mínim de 2,5 megabytes, fins el 18 d’octubre proper a l’adreça fotoespemo@gmail.com. Hi haurà un primer i segon premi de 200 i 100 euros respectivament per als guanyadors, a més d’un guardó per a la millor instantània realitzada per un fotògraf/a de la comarca dels Ports, i les bases del concurs poden ser consultades al web de la Societat Esportiva Espemo: https://www.espemo.org/

L’acte de lliurament dels premis tindrà lloc el dia 7 de novembre a les Sales Gòtiques de l’Ajuntament de Morella on quedaran exposades durant un temps les fotografies presentades.

El certamen fotogràfic ‘Memorial Ana Puig Ortí’ va nàixer fa quatre anys per homenatjar la figura d’aquesta membre d’Espemo qui va perdre la vida practicant l’esport que tant estimava. Amb el concurs de fotografia, tant la Societat Esportiva Espemo com els participants del mateix, rendeixen homenatge a l’esportista morellana i, al mateix temps, mostren en aquestes fotografies la grandesa de la muntanya, dels esports que en ella es poden practicar així com l’esforç i valors que els seus practicants transmeten.