Isabel Albalat: “El PP va deixar en l’UVI a Albocàsser, ara està en planta i en la pròxima legislatura tornarà a bategar amb força”

300
PUBLICITAT

-L’alcaldessa torna a encapçalar una llista que uneix experiència en la gestió i formació per a un projecte que revitalitze la capital de l’Alt Maestrat

Construir el nou col·legi-institut, la nova residència de majors, una inversió de més d’un milió d’euros per a millorar la xarxa de proveïment d’aigua o retornar la salut als comptes municipals després de la desastrosa gestió del PP, són només alguns dels objectius amb els quals Isabel Albalat torna a encapçalar la candidatura del PSPV-PSOE a l’alcaldia d’Albocàsser, acompanyada d’un grup de veïnes i veïns que conjuminen formació, capacitat de gestió, idees i sentit comú.

“Heretem del PP 440.000 euros de factures en els calaixos, quatre anys sense pressupostos, un ajuntament que no presentava els comptes a l’Estat, 20 anys de desídia, menfotisme i falta de capacitat per a construir un col·legi amb solar a dalt, solar a baix, carrer a dalt, carrer a baix, sense concretar res, milions d’euros que van arribar de la presó dilapidats, canonades d’aigua amb pèrdues interminables… En quatre anys hem hagut de practicar molts torniquets, però ara el malalt gràcies a una gestió seriosa i responsable de l’equip de Govern i els empleats municipals ja està en planta i recuperat per a afrontar el futur” ha apuntat Isabel Albalat qui assegura que el PP va deixar el poble com un erm.

La candidata a la reelecció considera que “els veïns han vist que la gestió socialista ha aportat sentit comú i ha canalitzat projectes com el nou col·legi-institut i la residència de majors. Ja ho tenim tot a punt perquè siguen una realitat en la pròxima legislatura. Els veïns saben que sí que hi ha diferències, que aquest equip pot portar a Albocàsser cap al futur i a més aspirem a ser capital cultural, hem posat en marxa infinitat d’activitats per la cultura i la igualtat entre homes i dones, secundem totes les nostres festes i tradicions, hem doblegat els diners que arriben a l’Ajuntament…”.

Al costat d’Isabel Albalat, Alexis Mateu Besalduch, Alina Covaci Rosu, Pere Adell Prats, Ana M. Sanz Alcacer, Fernando Bellés Sanz, Sanaa El Jaouhayri, Levi Rull Bernat, Maria Amparo Adell Albalat, Susana Sebastià Escrig i Maria Teresa Boix Ferrando conformen un equip de bocassins il·lusionats a retornar a Albocàsser la projecció que mereix el poble.

“La candidatura tracta de representar al conjunt de la societat bocassina amb l’objectiu de dinamitzar la vida sociocultural del poble, de planificar les inversions, determinar les prioritats i realitzar una bona gestió dels recursos de tots” ha defensat Isabel Albalat qui considera que “els socialistes som garantia de sentit comú, eficàcia i treball enfront de la reculada que suposaria el PP i la crítica destructiva d’un dels regidors de JPA que només sap insultar”. Albalat ha apuntat que “des de la humilitat necessitem que Albocàsser torne a bategar amb força i aquesta candidatura ho intentarà sense defallir”.