Intensa agenda d’activitats a Benassal per Nadal

62
ACTIVITATS NADAL BENASSAL
ACTIVITATS NADAL BENASSAL

Benassal es prepara per a viure el Nadal amb un complet programa d’activitats que inclou, entre d’altres, música, cultura, esport i activitats infantils.

Així la programació s’enceta el dissabte 21 amb l’inici de l’exposició dels participants en el Concurs d’arbres de Nadal. Es podran visitar i votar els treballs participants fins al 6 de gener. I el diumenge 22 arriba el concert de la Banda Font d’en Segures de Benassal. Serà a les 12.30h al pavelló municipal.

El dijous 26 s’ha programat a les 11h un Showroom de cosmètica fresca (natural, ètica i sostenible) al saló d’actes de Cajamar. Organitza Thais Ortega. A la vesprada a les 16.30h i al mateix lloc serà el torn per a la xarrada “Càncer i actualitat” a càrrec de Cristina de Maya Martínez. Es tracta d’una iniciativa de l’AECC de Benassal. L’endemà a les 17h i també al saló d’actes de Cajamar hi haurà una xarrada – col·loqui amb el títol “70 anys dels Drets Humans” que ha preparat el Grup de Recerca de la Memòria Històrica de Benassal.

I el dissabte 28 a les 10h les xiquetes i xiquets de la catequesi organitzen un mercadet benèfic als porxos de l’Ajuntament. Després hi haurà cinema nadalenc al saló multiusos de l’institut, a les 17.30h. Amb l’organització de l’Associació de Joves de Benassal es projectarà Toy Story 4. Després, a les 18h s’iniciarà la Volta Popular Sant Silvestre amb un recorregut urbà de 2,4 km. Organitza el Club de Muntanya Benassal. A més, el mateix dia a partir de les 20.30h es viurà el ‘tardeo’ amb el grup De Calle al Nostre Bar.

Benassal dirà adéu al 2019 i donarà la benvinguda al 2020 amb la festa que prepara l’Associació de Joves de Benassal al pavelló municipal.

El 4 de gener després de sopar la Braseria El Racó celebra el seu 1r aniversari amb l’actuació del Grup Rumbologia i dj Mark. I els xiquets esperen amb ganes la cavalcada dels Reis d’Orient del 5 de Gener a les 19h. Ses majestats comptaran amb la col·laboració dels Quintos 2020. L’agenda d’activitats acabarà amb l’actuació després de sopar de dj Mark a la Braseria El Racó.