Intensa agenda d’actes pel Pont de desembre a Vilafranca

271
Intensa agenda d'actes pel Pont de desembre a Vilafranca
Intensa agenda d'actes pel Pont de desembre a Vilafranca

Els dies festius acosten fins a Vilafranca una àmplia agenda d’activitats per a totes les edats. Així, des del dijous 6 fins al diumenge 10, es realitzaran visites guiades per alguns dels punts més representatius del municipi.

D’aquesta forma, es podran conèixer en profunditat el Museu de la Pedra en Sec i l’Ajuntament en horari de matí a les 11.00 hores i de vesprada a les 17.30 hores; i l’Església parroquial Santa María Magdalena i l’Ajuntament al matí a les 12.00 hores i a la vesprada a les 16.30 hores. Cal assenyalar que el diumenge solament se celebraran les visites matinals i que la visita a l’Església pot veure’s alterada per les celebracions litúrgiques. Així mateix, encara que no cal reservar prèviament, es prega puntualitat.

El divendres 8 a la nit se celebrarà un sopar solidari a benefici de la recerca del MEF2C. Tots els que vulguen assistir poden adquirir les seues entrades en l’ajuntament. Aquestes tenen un preu de 3 euros, a donar a l’Associació MEF2C, i inclouen l’entrada, picadeta, una beguda i cafè, així com un número per a la rifa d’un cap de setmana en el Gran hotel de Peñíscola. La nit estarà amenitzada amb diferents activitats musicals i teatrals, i amb un ball.

El dissabte 9 a partir de les 17.00 hores, se celebrarà, en l’Església parroquial, el Concert de Nadal del Cor de la Universitat per a Majors, que estarà dirigit per Fernando Blasco. També el dissabte a la vesprada, tindrà lloc el “Tardeo” amb la Penya Taurina. Així, el parador de festes acollirà a les 17.00 hores la xarrada taurina amb Germán Vidal, Miguel Parell i Fernando Machancoses, a la qual seguirà la inauguració del Mesón del Vi i l’actuació de Art Flamenc. La jornada es tancarà amb la discomòbil Bandalay amb DJ Rusclo a partir de les 00.30 hores.

Activitats permanents
Fins al 15 de desembre els veïns de Vilafranca poden participar en el primer Concurs de Betlems Residència de Vilafranca. Amb dues categories, infantil per a menors de 17 anys i adults per a majors d’aqueixa edat, hauran tres premis per categoria.

D’altra banda, fins al 7 de gener, en les Sales Gòtiques de l’Ajuntament de Vilafranca pot visitar-se l’exposició “La nostra escola. En defensa de l’escola rural”.