Intensa agenda cultural a Vilafranca durant les pròximes setmanes

439
Intensa agenda cultural a Vilafranca durant les pròximes setmanes
Intensa agenda cultural a Vilafranca durant les pròximes setmanes
PUBLICITAT

Després de la celebració dels festejos en honor a Sant Antoni el cap de setmana passat, Vilafranca viu ara diferents activitats per a tots els gustos i edats.

Així, el pròxim 27 de gener tindrà lloc la conferència “Les Alasitas, una festa de l’ètnia Aimara de Bolívia”. La xarrada serà a càrrec de Josep Monferrer i se celebrarà en la Casa Social des de les 19.00 hores.

El següent divendres, el 2 de febrer, Juanma Velasco estarà en la Casa Social des de les 19.00 hores per a presentar el seu llibre “La fragilitat”.

De la literatura a l’esport, aqueix mateix cap de setmana, el diumenge 4 de febrer, la sisena etapa del Challenge de la Plana, Vilafranca-Ares, partirà de la de l’avinguda del Llosar a les 11.30 hores.

L’última activitat programada fins al moment per a aquest mes es tracta de la XXV Mostra de Teatre Reclam que arribarà a la Sala Carles Pons de la Casa de la Cultura amb “Screen Man”. Organitzada per l’Ajuntament i l’UJI, aquesta obra de teatre de 30 minuts de durada (començant a les 17.00 hores), està dirigida a grans i xicotets, ja que està pensada perquè els xiquets i xiquetes des dels tres anys la gaudisquen.

La passió d’un poble
Sens dubte, un dels esdeveniments més esperat durant el mes de febrer a Vilafranca és l’Acte de commemoració del 779 Aniversari de la Carta Pobla del municipi. Així, el dissabte 10 de febrer les Sales Gòtiques de l’Ajuntament de Vilafranca acolliran des de les 12.00 hores el lliurament de la Medalla de la Vila i del Premi Explorador Andrés.

Activitats de llarga durada
En les pròximes setmanes, veïns i visitants poden seguir gaudint de les visites guiades al Museu de la Pedra Seca, l’Ajuntament i l’Església. A més, fins al 4 de febrer romandrà oberta l’exposició de nines Barbie, de divendres a diumenge, en les Sales Gòtiques de l’Ajuntament.

>>ACTIVITATS:

– Conferència: Las Alasitas, una festa de l’étnia Aimara de Bolívia (declarada Patrimoni Immaterial de la Humanitat al desembre de 2017).
– Presentació del llibre: “La Fragilidad”.
– 6a Etapa de la Challenge de la Plana: Vilafranca – Ares.
– Acte de commemoració del 779 Aniversari de la Carta Pobla.
– XXV Mostra de Teatre Reclam: “Screen Man” (L’Home Pantalla).
– Visites guiades als principals monuments i museus. 
(nous horaris)
– Exposició: “Barbie”.