Intens estiu d’activitats a Benassal

126

Benassal ha donat a conéixer la gran quantitat d’activitats de les quals veïns i visitants podran gaudir durant els mesos d’estiu. Així les coses, en aquest mes de juny el municipi viurà aquest cap de setmana el pas de la Volta Ciclista Vilafranca – Memorial Jofre Grau Biosca i el dia 30 la XV Cursa de Muntanya Benassal Font de Vida i la VII Marxa No Competitiva.

Ja al juliol, cal assenyalar la celebració del campus de futbol per a xiquets i xiquetes i la tradicional Fira d’Oficis que se celebrarà el cap de setmana del 20 i 21 de juliol. A l’agost, cal destacar la participació de Benassal en l’Estiu Literari del Maestrat, una nova ruta interpretativa de “Els Dominis de Neptú”, la Volta dels Quintos als Massos que serà del 12 al 17 d’agost, la romeria de Sant Roc i, com no podia ser d’una altra forma, les festes patronals del municipi del 23 d’agost a l’1 de setembre. Al setembre continuaran les activitats amb jocs infantils i una nova ruta teatralitzada de Neptú i a l’octubre es durà a terme el mes de l’avellana.

A més de les activitats puntuals, hi haurà visites guiades de forma regular a l’embotelladora d’Aigua de Benassal, la visita Carles Salvador, al Rivet i al Centre Històric del municipi.

Per a més informació sobre l’agenda d’activitats de Benassal per als pròxims mesos consultar amb l’oficina de turisme del municipi.

VA SER NOTÍCIA A DIADIA