Innovació i creativitat marquen l’oferta educativa de l’Escola d’Art i Superior de Disseny de Castelló per al curs 24/25

57
PUBLICITAT

Cicles formatius, graus universitaris, màster oficial i curs d’especialització són els seus principals atractius

L’Escola d’Art i Superior de Disseny de Castelló forja futurs creatius. El centre acaba de presentar una dinàmica oferta educativa per al pròxim curs 2024-2025. Enfocats en dos pilars bàsics: la creativitat i la innovació, la institució ofereix una varietat de programes acadèmics que permeten a l’alumnat explorar el seu potencial artístic i dissenyar el seu propi futur.

Les inscripcions estan obertes i tota la informació es troba en la seua pàgina web (www.easdcastello.org) o també a través del telèfon 964 399 445.

D’una banda, l’escola presenta els cicles formatius de grau superior que obren les portes al món professional de l’art i el disseny. Els programes disponibles són fotografia, gràfica publicitària, gràfica interactiva, il·lustració, ceràmica artística, recobriments ceràmics, projectes de decoració i arquitectura efímera.

El cicle de fotografia ensenya a capturar moments únics i a contar històries visuals amb gran impacte emocional. En gràfica publicitària es desenvolupa la creativitat per a dissenyar campanyes publicitàries. gràfica interactiva et submergeix en el disseny digital i crea experiències interactives i atractives. Amb il·lustració l’alumnat pot expressar la seva imaginació a través de l’art de la il·lustració, donant vida a narratives visuals captivadores.

Un dels cicles més demandats, ceràmica artística, ensenya la màgia de treballar la ceràmica i incorpora-la com a mitjà d’expressió artística. Per la seua part recobriments ceràmics permet a l’alumnat adquirir coneixements tècnics per a dissenyar superfícies ceràmiques innovadores. Projectes de decoració transforma espais en escenaris inspiradors, combinant funcionalitat i bellesa, mentre que arquitectura efímera dissenya estructures temporals i espais que sorprenguin i estimulen la imaginació.

Una altra de les ofertes de l’Escola són els graus universitaris que impulsen el talent creatiu. Aquests graus estan dissenyats per a capacitar als estudiants i preparar-los per a enfrontar els desafiaments del món actual. La proposta inclou els graus de disseny de producte, disseny gràfic, disseny d’interiors, disseny de moda i el grau en il·lustració.

Així mateix, continua l’únic màster oficial en gravat i serigrafia de tota Espanya. Aquests estudis estan pensats per a aquells que desitgin especialitzar-se i perfeccionar el seu art. Una oportunitat única en tot el país per a desenvolupar habilitats professionals i creatives d’alt nivell.

Finalment, el curs d’especialització en ceràmica funcional on els alumnes i alumnes aprenen tècniques avançades per a crear peces que combinen art i funcionalitat de manera perfecta.

Per a ampliar informació: telèfon 964399445 i www.easdcastello.org.