Inici de les obres del carrer Zaporta de Morella per al 13 d’octubre

291
Carrer Zaporta a Morella
Carrer Zaporta a Morella
PUBLICITAT

Nota de premsa Ajuntament de Morella

  • Des del consistori s’ha remés una carta al veïnat per informar-los i que el primer que es realitzarà serà la xarxa provisional d’aigua
  • Les obres, realitzades per la brigada municipal, suposaran una renovació integral de les instal·lacions soterrades i el paviment

La rehabilitació del carrer Zaporta és una de les actuacions dins del pla de renovació urbana de Morella. En este cas el seu finançament, a més dels fons del consistori, serà a través de l’Àrea de Regeneració i Renovació Urbana i Rural (ARRUR) amb fons del Ministeri de Transports Mobilitat i Agenda Urbana i la Generalitat Valenciana i el Pla 135 de la Diputació de Castelló. El pressupost total d’esta actuació és de 119.000 euros i permetrà reurbanitzar el primer tram del citat carrer.

Cal explicar que el projecte preveu renovar completament les instal·lacions soterrades com són les de clavegueram, xarxa d’aigua potable i les instal·lacions elèctriques, la qual cosa produeix una millora en el servei i reduir les pèrdues. Pel que fa a l’acabat, la zona de la calçada i més propera al carrer Segura Barreda i plaça de l’ajuntament, serà de pedra igual que esta zona i la resta del carrer. L’empedrat també serà de pedra com els carrers centrals del nucli històric. Esta actuació comprèn una primera fase del C/ Zaporta que va des del creuament amb Segura Barreda, davant de l’Ajuntament, fins l’altura aproximada del números 13 i 14.

Tal com s’ha informat per carta al veïnat, l’inici de les obres està previst per al proper 13 d’octubre i la primera actuació serà la instal·lació de la xarxa provisional d’aigua per garantir el subministrament a les vivendes durant tots els mesos de treball i minimitzar les molèsties. A la vegada es recorda, que si alguna persona necessita aparcament, per no poder utilitzar el de la seua vivienda, des del consistori es faciliten places ubicades a l’aparcament públic cobert de l’Albereda.

Ja en el mes de juny es va fer una reunió prèvia amb el veïnat per explicar tota la actuació i es recorda que davant de qualsevol dubte i per rebre més informació es poden dirigir a l’oficina d’obres al 964160034-2.

L’alcalde de Morella, Rhamsés Ripollés, ha destacat ”estes obres són molt importants per continuar modernitzant i millorant les instal·lacions de la població, millorar el serveis a la ciutadania. Des de la brigada d’obres segur que es farà un magnífic treball i estem a disposicó dels veïns per a que es desenvolupen de la millor forma possible”.