Infraestructures coneix de primera mà les reivindicacions de l’Ajuntament d’Atzeneta

392
PUBLICITAT

-El director general d’Obres Públiques, Carlos Domingo Soler, ha visitat la localitat per interessar-se per les millores que demana el municipi
L’Ajuntament d’Atzeneta del Maestrat s’ha reunit amb el director general d’Obres Públiques, Transport i Mobilitat, Carles Domingo Soler, per abordar qüestions relatives a l’àrea que preocupen al consistori. L’Alcalde d’Atzeneta, Santiago Agustina i el Regidor d’Infraestructures, Leonardo Gil, ja van poder traslladar les reivindicacions del municipi a la Conselleria a una reunió celebrada el passat mes de novembre. Domingo ha volgut conèixer de primera mà els problemes que el consistori considera ‘urgents’ per poder millorar la seguretat i els serveis als veïns.
Agustina i Gil li han traslladat a Domingo un llistat de més de 10 actuacions en matèria d’infraestructures, sobretot en allò referent a millora de carreteres com l’ampliació de la carretera de ‘La Pelejana’ fins Atzeneta. Un altre dels punts exposats pel consistori és el de la construcció de passejos paral•lels a la carretera de Castelló i la del ‘Pla de Meanes’ com ja existeixen a la sortida cap a Les Useres. La Conselleria s’ha compromès a estudiar les propostes i a realitzar les obres més urgents en aquest exercici.