Independents per Morella llança el seu vídeo de campanya amb la “Cançó per Morella”

435
PUBLICITAT

Independents per Morella ha llançat el seu vídeo de campanya amb el que volen fer un regal als morellans i morellanes. A la producció audiovisual que acompanya a la “Cançó per Morella”, la periodista i compositora local, Paula Tomás, fa un retrat de la vida dels seus veïns i veïnes al municipi mostrant la unió d’un poble en moviment.

A la “Cançó per Morella” la cantautora parla amb admiració de Morella com un entorn de paisatges i patrimoni excepcional que s’enriquix pel tàndem que formen les antigues i noves generacions del municipi. Però també fica sota la taula la problemàtica del despoblament i dels macroprojectes energètics que fan perillar la vida d’una terra com la capital dels Ports, amb els versos “No hi haurà gegant de ferro que ens aboque a un desterro i que faça d’un bancal la soledat”.

En definitiva, “Cançó per Morella” és una crida al seny i a l’amor per la terra com a motor per als morellans i morellanes que volen del seu poble un poble viu, baix la màxima “No hi haurà progrés si no sabem cuidar”, com diu l’últim vers de la cançó.

El vídeo es pot trobar a les xarxes d’Independents per Morella, com Facebook i Instagram: https://www.instagram.com/reel/CsMa8vvoQCS/?igshid=MTc4MmM1YmI2Ng==

i a Youtube: https://youtu.be/r2DU4cGQ5XU