Independents per Morella li lleva la majoria absoluta al PSPV del municipi amb 505 vots i 4 regidors 

379
PUBLICITAT
  • 505 vots i 4 regidors són els resultats històrics que aconsegueix la formació independent en la seua primera participació en unes eleccions

COMUNICAT D’INDEPENDENTS PER MORELLA

Després d’una gran nit electoral a Morella, des d’Independents per Morella volem agrair profundament a totes les morellanes i els morellans que ens han donat el seu suport i la seua confiança. Amb 505 vots i 4 regidors la nostra agrupació d’electors és la clau de la governabilitat del nostre poble. 

Per aquest motiu tenim ben clar quines són les nostres prioritats que és complir amb allò que vam prometre als veïns i veïnes de Morella. També volem agrair a totes les persones que ens han ajudat des del primer moment en la formació de l’agrupació i en la campanya electoral, la qual volem agafar d’exemple del que ha de ser la nostra política a l’Ajuntament. 

Com a primera força en aquests comicis donem l’enhorabona al PSPV per la seua victòria, però amb la pèrdua de 4 regidors i 378 vots, és evident que Morella ha reclamat un canvi després de 32 anys de majoria absoluta del Partit Socialista. Sota aquest mandat del poble, que va parlar amb una participació altíssima del 84,31% donant més força encara a aquests resultats, volem engegar aquesta nova etapa que portarà a la realitat a les polítiques per les quals aposta Independents per Morella. 

Ara és moment de parlar amb les dues altres forces amb representació dins del consistori morellà i des d’aquest equip establirem converses amb els dos grups per a que el dia 17 de juny Morella tinga el millor govern municipal i el millor alcalde al seu capdavant.