Inaugurat el projecte “Morella Cashless City”  

290
Inaugurat el projecte
Inaugurat el projecte "Morella Cashless City"
PUBLICITAT

L’Ajuntament de Morella, CaixaBank i Visa, possen en marxa el projecte “Morella Cashless City”, amb el que l’entitat financera aposta per situar la localitat morellana al capdavant dels pagaments digitals.


Durant els pròxims sis mesos CaixaBank promourà una sèrie d’iniciatives de promoció i difusió de l’ús de mòbils, targetes i altres mitjans de pagament, com wearables, per pagar en els comerços de la població. D’aquesta manera, els ciutadans comptaran amb tots els mitjans i la informació per poder utilitzar els seus mitjans de pagament digitals -sigui quina sigui la seva entitat financera de referència- en les seves compres diàries.

El projecte “Morella Cashless City” fomenta l’ús de pagaments cashless en tot tipus de sectors, inclosos els pagaments en les màquines de vending, el pagament digital de les taxes públiques, els accessos a museus, l’entrada al castell de Morella i per al transport interurbà.

La iniciativa s’ha inaugurat avui formalment, amb un acte a Morella on han participat el president de la Generalitat valenciana, Ximo Puig; l’alcalde de Morella, Rhamsés Ripollés; com a representant de l’Associació d’Empresaris Turístics de Morella i Comarca, Javier Amela, i el director territorial de CaixaBank a la Comunitat Valenciana, Xicu Costa.