Inaugurada la 764a Fira de Morella

811
PUBLICITAT

Nota de premsa de l’Ajuntament de Morella

La 764a Fira de Morella ha quedat inaugurada aquest matí en l’acte tradicional on han participat Rhamsés Ripollés, alcalde de Morella, Santiago Pérez, diputat d’Acció contra la Despoblació i Despoblament Rural, Evaristo Martí, de l’Agència Valenciana Antidespoblament, Carles Peris, Secretari General de La Unió, i Cristobal Aguado, president de l’Associació Valenciana d’Agricultors (AVA-ASAJA) acompanyats per l’Associació Musical Mestre Candel i la corporació municipal.

D’aquesta manera, durant tot el cap de setmana, el passeig de l’Albereda i l’Espai Firal acolliran al voltant d’un centenar d’expositors que mostren el ramat i productes característics d’aquesta zona.

Rhamsés ha destacat que “ens alegra recuperar la Fira de Morella després que els últims anys no s’ha pogut celebrar a causa de la situació sanitària” i ha afegit que “s’ha notat que hi ha molt d’ambient en tot el recorregut de la fira amb molts expositors”. L’edil ha explicat que “la Fira de Morella pretén posar en valor el sector primari i els seus productes, així com reivindicar les necessitats del sector en aquesta zona”.

Finalment, ha volgut “animar a totes i tots a visitar la fira i veure tot allò que es produeix en la comarca dels Ports”.

La Fira de Morella és una sinergia entre diferents sectors econòmics. D’una banda, el sector primari és el principal protagonista amb la mostra de gran quantitat de ramat, així com utensilis per al treball del camp. D’altra banda, a causa de la quantitat de visitants que rep la fira, el sector turístic, un altre dels motors econòmics de la ciutat, ha agafat molta rellevància i ofereix diferents activitats per a tots els públics que conformen una mostra del que es pot trobar i realitzar a Morella. A més, en aquesta edició de la Fira de Morella es realitzen activitats durant tot el cap de setmana com els actes taurins a la plaça de bous, les activitats de celebració del centenari del CD Castellón o el concurs de gossos de rabera.