Inaugurada a Barcelona l’exposició Art Primer

154
Inauguració de l'exposició Art Primer al MAC
Inauguració de l'exposició Art Primer al MAC
  • La mostra inclou l’Arquer de la Valltorta i altres més de 200 peces

Fins al 28 de juny, el Museu Arqueològic de Catalunya (MAC) acollirà l’Arquer de la Valltorta dins l’exposició Art Primer. Més de 200 peces arribades de diversos museus de la geografia nacional formen part de la mostra.

A la inauguració van estar presents la directora del museu de la Valltorta, Pilar Vidal, i l’alcalde de Tírig, Juanjo Carreres. L’acte va comptar amb les intervencions del director del MAC, Jusèp Boya, la Consellera de Cultura de la Generalitat de Catalunya, Mariàngela Villalonga, i els dos comissaris de l’exposició, Inés Domingo i Antoni Palomo. A més de la mostra, es realitzaran un taller creatiu, classes magistrals i conferències.

Des de Tírig està previst organitzar un viatge per conéixer l’exposició. La intenció és que se sumen també els descendents de la localitat que viuen a Barcelona.

La rèplica de l’Arquer de la Valltorta, elaborada per Juan Francisco Ruiz i costejada per l’associació Amics de la Valltorta – Gasulla, ocuparà el lloc de l’original al museu de la Valltorta.